Aiga> Tala Fou> Faʻafefea ona avea ma se eco-faʻaʻoleʻole vine?
May 05, 2023

Faʻafefea ona avea ma se eco-faʻaʻoleʻole vine?

Faʻafefea ona avea ma se eco-faʻaʻoleʻole vine?

E tofu uma i tatou ma se tiutetauave e puipuia le siosiomaga masani. Pe o le Relycling i le fale, ki le taʻavale mo le pasi poʻo le uila, poʻo le ofi i totonu o pa poʻo le pamu, e selau selau o afaina o le siosiomaga.


Ma o lenei ua faalautele atu e alana. E ui lava o le siosiomaga aafiaga o le vatelega atonu e le o le muamua mea i lou mafaufau pe a faʻatau e-sikaleti pe e-vai, e taua le manatu e faʻafaileleina ai lau vave.


Ma faʻaopopoina, fesuiaʻi i le sili atu o fesoʻotaʻiga masani mafai ona faʻasaoina ai le tele o tupe. Aua le talitonu ia tatou? Faitau lava ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona avea oe ma tagata aulelei ecolyer ma le faʻafaigofieina o mea faigofie i luga o le atotupe.


Ua leaga le leaga mo le siosiomaga?

A mafaufau i le siosiomaga o le siosiomaga o le Vapite, e tatau ona tatou vaʻai muamua i le aafiaga o sikaleti ulaula. O le mailei mai le tapaa sikaleti sa tasi o se tasi o ituaiga masani o palasitika o le lalolagi; Molivie o sikaleti fou na mafua ai le filogia i le lalolagi masani i tausaga uma. Ona o le fufuluina ma fafaga a sikaleti o loʻo faia i palasitika, e faʻailo ai le palasitika palasitika i lo tatou eleele ma vai. E le gata i lea, ina ua ese sikaleti, pe a latou faasaolotoina vailaʻau lamatia i totonu o le siʻosiʻomaga e mafai ona tupu ai le afaina o manu ma le ola o tagata.


O lea, o le suia sili atu pe sili atu le leaga nai lo sikaleti ulaula mo le siosiomaga? E iai ni suʻesuʻega laiti i le autu ina ia faigata ona fai atu. Ae peitai, tatou te iloa e le pei o sikaleti palu, o le fetuutuunai, e mafua ai le tolu ituaiga eseese o otaota:


Palasitika otaota

Tele e-sikaleti ma o latou afifi e faia i le palasitika biodegratuble palasitika e faigata tele. O lenei palasitika mai le faʻasoasoaina o masini ma pods e mafua ai le tele o le faʻaleagaina.


Otaota eletise

O le maa i totonu o lau fipe o le a mou atu ai le leaga ma le vailaʻau oona i le siosiomaga pe a fai e te le lafoaʻi lelei ia mea. Lithim-ion battery mafai foi ona mafua ai stussions ma afi pe a le faia le sao o le.


Vailaau otaota

E-suavai fagu ma puno ua faia ni pec e le mafai ona toe totogi. Nic e manatu o se mea leaga leaga e ono afaina ai.


Ua manino o le le saogalemu o le fipe faʻatatau oloa e mafai ona afaina i le natura siosiomaga, tusa lava pe o loʻo i fafo o le au faatonu pe e le afaina pe o le sikaleti le ulaula pe e le afaina ai pe le afaina pe o le sikaleti le ulaula pe e le afaina pe o le sikaleti o lo o i fafo pe e le afaina pe o le sikaleti le ulaula pe e le afaina ai pe e le afaina pe o le sikaleti le ulaula pe e le afaina ai pe o lo o afaina ai pe e le afaina pe o le au sikalepa.


Ae, aua le popole, e mafai lava ona tau i se auala sili ona gafatia e ala i le suia o ni masaniga. Nei o matou pito sili atu i luga o le sili atu siosiomaga faauo VALAM.


1. Faatulagaina o le le tuuina atu

O le mea muamua e mafai ona e faia e mautinoa ai o loʻo e vaʻai ma le talafeagai o le taofi o le faʻaoʻoina o le fitu com pa ma faʻaleleia i le maʻena o le magaala. A o le le fuafuaina o vapes o se filifiliga sili mo ex-ulaula amata i luga o latou vight malaga, latou te le o fuafuaina e faaaoga mo se taimi umi.


E tele mafuaaga o se manatu lelei i le le talafeagai


Faʻaaogaina le faʻatagaina o lona uiga o le viopers o loʻo lafoina le tele o palasitika i le fanua (e aofia ai afifiina ma tuʻutuʻuga o taimi uma

O le le faʻatagaina e le o se tau talafeagai i le totini - e tusa lava ma le sili atu ma le sili ona lelei o le tele o galuega o loʻo taugofie e teu ai le lelei ma le e-vai

Toe fetuunai le maota pape o loʻo ofoina atu le maualuga o le faatinoga ma masani filifiliga ina ia mafai ai ona e mafai ona o le faʻamoemoega i ou manaʻoga

E leai se aoga, e leai se mafuaʻaga e le faʻaleleia ai! Siaki le matou tele atoa o le amataga o le kits iinei e taofi le tuulafoaia i aso nei.

Faʻafeiloaʻi e faʻatau ai le matou cbd fipe 300 pupu ma [''] maskking, o se filifiliga sili.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu