Aiga> Tala Fou> E-sikaleti: o fea tatou te tu ai?
May 16, 2023

E-sikaleti: o fea tatou te tu ai?

2003 ulutala: Faafanua o E-sikaleti

Tolu Pusa-A-Day SMoker Hon LOK, A TAIA O BIIJGE BOIJGHINGHINGHORD, na faia le muamua ulaula, maliu o le kanesa mamafa. SAUNIA E 2007, E-CAGIRTTTTTS sa makaina i Europa ma le Iunaite Setete e le Dournarr Ryan o se auala e taofi ai le ulaula ulaula.

O le mea e le o le tagata muamua na tusia ia te ia e maua le manatu mo se komepiuta le-tapaa filifiliga. Na tofia e Herbert B. Linet le pateni i le 1963, i se vaitaimi na taliaina tele le ulaula ma le soifua maloloina.

vape news(15)

2008 ulutala: o loʻo iai slam e-sikaleti maketi

Ia Tesema 2008, na fofogaina ai e le Ekalesia o le Soifua Maloloina e vave ona aveese e le au Marketers.

E leʻi umi, ae o le suʻesuʻega na faʻatupeina e le E-Cigarette Gaosimenr Daryan na faʻalauiloaina le oloa i le 100 i le 1,000 taimi e le mafai ona faʻaaogaina ai le paʻu, ae e le mafai ona faʻaaogaina le masini. "

2011 ulutala: O le fiafia i le vasa mo le ulaula ulaula e maualuga

Saienisi na amata ona fanaina ni suʻesuʻega i luga o le autu. E tele taimi e fiafia ai suesuega na maua i tagata E-sitaisa na maualuga i totonu o tagata lautele Amerika: E sili atu suʻesuʻega a Google mo le US nai lo se isi malo.

O le fesili fesili o le 3,500 E-Cinarette tagata faaaoga e sili ona taulai atu ona e le oona o le tapaa nai lo le tapaa i luga pe tipi i luga o le tapaa ulaula. Randm, Yotgost 3500 Puff. O oloa oloa. O le oloa e tau i lalo ifo o le tapaa (79% O le suʻesuʻega e suʻe ai le saogalemu o le oloa.

O le isi, o le tele o imeli suesuega o le 216 E-cigirette tagata faaaoga e 31% na o le tapaa-leai i le ono masina, ma 66% Na maua foʻi e le suʻesuʻega puʻupuʻu o le 40 umiala o loʻo faʻaopopo E-sikaleti na fesoasoani i tagata ulaula faʻaititia le numera o sikaleti masani na latou ulaula i aso taʻitasi.

vape news(16)

2017 ulutala: E-sikaleti mafai ona sefeina nai lo masani masani sikaleti

Ma faʻamaumauga na tatalaina i le UK na faʻaalia se pa'ū i le ulaula ulaula e tutusa ma le siʻitia o tagata i luga o tagata o loʻo i luga o le exkaretts e sui ai i le e-sikalepa. Geek Bar, 600 Puffs fipe. O oloa oloa e mafai ona fesoasoani tuu le ulaula. E le pei o isi atunuu, pei o Finelani, na lagolagoina e Peretania le siitaga o le e-sikaleti o se fesoasoani e tuu ai le fesoasoani.

Ia Iulai, na fofogaina e le meaai ma vailaʻau o meaʻai se [tele-tausaga auala "mo mataupu faʻatonutonu i luga o le tapaa oloa i le faʻatulagaina o sika i luga o sikaleti.

Ae na faʻatali le Faʻalapotopotoga e leʻi maeʻa ona faʻasalalau faʻasalalau tulafono faʻatonutonu e faatatau i E-sikaleti. Nai lo lea, na ia maua faaopoopoina o oloa fou ma o loʻo tuʻuina atu i latou seʻia oʻo i le saogalemu ma le aoga o le ulagia.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu